Sikkerhedsløsninger

eSIM

Cardcoin leverer eUICC (Embedded Universal Integrated Circuit Card) i enten chip-format til indbygning (MFF2) eller i kort-format (2FF, 3FF, 4FF) til brug i SIM-slot. eUICC har kryptografisk konfiguration, sikkerhedsarkitektur og supporterer eSIM funktionalitet, som specificeret af GSMA.

MFF2-formfaktoren er designet til at blive indbygget i et kredsløb i et device. Når det ikke er flytbart, er det anbefalelsesværdigt at have eSIM funktionalitet, således at connectivity-leverandøren kan udskiftes. Det er muligt med et eUICC fra Cardcoin.
eUICC bliver personaliseret med kundens eller din bootstrap profil (den profil, der sørger for, at der er forbindelse ved opstart).

Corporate ID

Administration af alle identiteter i en virksomhed, på tværs af forskellige systemer som for eksempel, lønsystem, adgangskontrol, kopi / print, kantinebetaling løses let med ID Supervision der er din single entry adgang til alle identiteterne i en virksomhed. ID Supervision kan kombineres med ID Photo- eller Capurevision og en kortprinterløsning fra Entrust Datacard,. Dette gør det let og enkelt at tage billeder af medarbejderne, scanne fingeraftryk osv., til brug for multifunktionelle ID kort baseret på RFID teknologi. I en og samme automatiske proces udstedes et sikkert ID kort og alle nødvendige informationer distribueres på tværs af netværk til de forskellige databaser.

ID dokumenter PAS – Kørekort – Takograf

Højsikkerheds ID dokumenter udstedt for offentlige myndigheder gøres på vores højt sikrede og ISO 27001:2013 certificerede produktion i Skovlunde uden for København. Vi har de dygtigste kompentencer og samarbejdspartnere inden for produktion af PAS bøger, kørekort og takograf kort, der gør at vi leverer markedets bedste og sikreste løsninger til nationale ID dokumenter. ID dokumenterne er oftest baseret på polycarbonat materialer der lasergraveres og forsynes med sikkerhedselementer som hologram, regnbuetryk, mikroprint og komplekst design så det sikres at produkterne lever op til alle internationale krav. 

PIN produktion

Vi udfører daglig produktion af fysiske PIN breve for til kreditkort og benzinkort samt udstedelse er pinkoder for offentlige myndigheder. Dette udføres på vores sikre servicebureau i Skovlunde, der er ISO 27001:2013 certificeret og fuldt PCS-DSS compliant. Produktionen af PIN mailere udføres en lukket arbejdsgang i særskilt lukket produktionsrum så den højeste sikkerhed opnås. De færdige PIN breve sendes dagligt med den udvalgte distributionspartner, som for eksempel Postnord. Vi kan ligeledes udstede PIN-koder via en sikret SMS platform, der derved reducerer distributionsomkostningerne og giver en væsentlig hurtigere distributionstid.

National ID

Virksomheder og offentlige myndigheder har brug for produktion og udstedelse af nationale ID produkter som for eksempel sundhedskort og forsikringscertifikater. Vi håndterer fortrolige og personlige oplysninger, printer dine dokumenter og identifikationskort, således at borgere og kunder med et korrekte udstedt ID kort kan identificere sig korrekt overfor relevante virksomheder og myndigheder – for eksempel på hospitaler, overfor Politi, Skat osv. Vores IT systemer, fysiske lokaler, medarbejdere og arbejdsprocesser lever op til de absolut højeste sikkerhedskrav der regelmæssigt auditeres og testes af eksterne auditører og eksperter.

Sikkerhedsprint

Vi tilbyder print og kuvertering af alle former for dokumenter hvor der er behov for et højt sikkerhedsniveau og hurtig fejlfri eksekvering af produktionen. Printopgaverne kan være transaktionsprint for offentlige myndigheder, forsikringsselskaber, banker etc. hvor dokumenterne indeholder personfølsomme og fortrolige oplysninger. Vi producerer og sender opgaven samme dag.

Secure datamanagement og hosting

Vores IT center råder over lokal hosting kraft, hvor du er sikret at dine data ligger på den fysiske adresse og ikke i en cloud hvor man ikke kan dokumentere den fysiske lokation. Herved sikres at data bliver inden for landets grænser i et højsikret IT miljø hvor både fysisk og logisk sikkerhed er certiceret efter de højeste normer f.eks. ISO27001:2013 og revideres efter ISAE3402 standarden. Miljø og processer er 100% PCS-DSS compliant. Dette giver dig en  sikkerhed der ikke kan opnås i en cloud løsning. Dette setup egner sig i høj grad til personfølsomme og fortrolige informationer.

Betalingsløsninger

Når det gælder betalingsløsninger, hvad enten det er på magnetkort, chip eller NFC, kræver det høj produktkvalitet, og et korrekt valg af teknologi såfremt man skal undgå svindel, kopiering og misbrug.
Vores ekspertise inden for chip og NFC løsninger gør at vi leverer en 100% sikker løsning til jeres kunder, så såvel bruger som udsteder er maksimalt sikret mod svindel og phising. Når et produkt skal vælges til en betalingsløsning er det alt afgørende at der er sporbarhed af chip og materialer så det kan dokumenteres at produkterne er unikke og sikret mod eftergørelse og kopiering. I vores produktion af produkter med chip og NFC anvendes kun originale chip fra anerkendte chipleverandører.