MIFARE®

MIFARE® er varemærket for en serie af RFID-chips med frekvens 13,56 MHz, som ejes og produceres af firmaet NXP Semiconductors, der har hovedsæde i Eindhoven, Holland.

MIFARE® har en lang række anvendelsesmuligheder og er meget udbredt i bl.a. nøglebrikker, kontaktløse chipkort og berøringsfrie smart cards. Disse bliver også nogle gange kaldt NFC enheder.      

Ifølge producenten NXP, er der solgt over 12 milliarder MIFARE® chips samt milliarder af læsere i hele verden.

MIFARE® teknologien findes i flere varianter og går bl.a. under navnene eller produktfamilierne MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® Plus og MIFARE® DESFire®.

MIFARE Classic®
MIFARE Classic® er den første, letteste og mest udbredte MIFARE® chip, som blev introduceret i 1994. I dag anvendes MIFARE Classic® fortsat i en lang række produkter og services verden over.

MIFARE Classic® er i fuld overensstemmelse med ISO / IEC 14443 Type-A; Fås med 1 kb og 4 kb hukommelse og 7 byte eller 4 byte identifikationer.

MIFARE Ultralight®
MIFARE Ultralight®, som blev introduceret af NXP i 2001, er designet til engangsbilletter, der erstatter magnetstribe, stregkode- og QR-kodeinfrastrukturer.

MIFARE® Plus
MIFARE® Plus er en videreudvikling af MIFARE Classic®, som NXP introducerede i 2008 med 128-bit AES-kryptering til højere sikkerhedsniveauer.

MIFARE® DESFire®
MIFARE® DESFire®, som blev introduceret af NXP i 2002, er NXP’s mest sikre RFID-teknologi på markedet, der giver mulighed for at gemme data på en sikker måde med ubrydelig 3DES-kryptering standard og 128 bit AES-kryptering. Dette betyder, at hacking og kopiering ikke er muligt.

MIFARE® DESFire®-produkt familie indeholder MIFARE® DESFire® EV1 og MIFARE® DESFire® EV2. MIFARE® DESFire® er ideelt egnet til løsningsudviklere og systemoperatører, der bygger pålidelige og skalerbare kontaktløse smartkortløsninger.

MIFARE® DESFire®-produkter har høj kapacitet, hvilket muliggør multiapplikations-smartkortløsninger til loyalitet, adgangskontrol, identitet, mikropayment-applikationer og transportordninger.

Vil du vide mere om vores MIFARE® løsninger?
Så kontakt os på tlf. + 45 63 16 80 80 eller mas@cardcoin.dk