Miljøvenlige kort

Det store fokus på klimaforandringer, forurening og miljøfarligt affald i naturen betyder, at miljøvenlighed og bæredygtighed er noget, som forbrugerne går mere og mere op i.   

Når det drejer sig om svært-nedbrydeligt affald i naturen, er plastik ofte den store udfordring. Derfor har der i lang tid været fokus på, hvordan forbrugere kan reducere plastikforbruget og -forureningen i hverdagen.

Hos Cardcoin tænker vi på miljøet og derfor følger vi tæt udviklingen. Plastikkort lavet af PVC har længe været produceret og solgt grundet dets unikke egenskaber: PVC er specielt slidstærkt, praktisk og sikkert – og så kan det genanvendes. Desværre sker det, at PVC ikke sorteres korrekt og genanvendes, men i stedet ender i naturen.   

Derfor er vi hos Cardcoin ambitiøse og dedikerede, når det kommer til at finde innovative, alternative løsninger til plastkort lavet af PVC. Efter grundige tests kan vi tilbyde en lang række produkter, som er lavet af miljøvenligt materiale, der også er slidstærkt, praktisk og sikkert.

Det bedste er kun godt nok for vores kunder og nedenfor kan du se hvilke miljøvenlige alternativer til PVC vi tilbyder hos Cardcoin:

Degradable PVC:
Biologisk nedbrydelig plast er et PVC-plastmateriale bestående af 57% salt og 43% råolie. Materialet er tilsat et additiv, der gør, at det er biologisk nedbrydelig.

Biologisk nedbrydelig plast er det plastmateriale, der kræver mindst energi at fremstille, og som samtidig har den laveste udledning af drivhusgasser pr. produceret kilo.

Disse unikke egenskaber, der viser stort hensyn til miljøet, opnås uden at gå på kompromis med holdbarhed, kvalitet eller design.

Recycled PETG:
PETG er lavet af 100 % genanvendt PETG, som er plastik, der kun udleder vand og ilt ved forbrænding. Kortet er biologisk nedbrydelig samtidig med, at det er meget holdbart, slagfast og af høj kvalitet.

Good coated board:
Kortet er lavet i et kraftigt papirmateriale og er derfor fuldt genanvendeligt. Det fås med FSC®-akkreditering og FSC®-mærket kan tilføjes ethvert design. Dette betyder, at papiret stammer fra bæredygtige kilder og har FSC® Chain of Custody certificering.

Premium coated board:
Kortet er lavet i et eksklusivt, fuldt genanvendeligt og kraftigt papirmateriale. Coated betyder, at kortet har et blank look.

Premium uncoated board:
Kortet er lavet i et eksklusivt, fuldt genanvendeligt og kraftigt papirmateriale. Uncoated betyder, at kortet har et mat look.

Mineral:
Mineralkort er et PVC-frit plastprodukt bestående af 60% kalk og 40% polyethylen. Mineralkortet er et grønt og miljøvenligt alternativ til dig, der ønsker at reducere brugen af plastmaterialer markant uden at gå på kompromis med holdbarhed, kvalitet og design.

Recycled Wood:
Dette kort er lavet af genanvendt eller genbrugt træ. Det findes i 5 forskellige mønstre og kan personaliseres med laserprintet serienummer. Kortet kan desuden blive indgraveret eller silketrykt med logo.

Vil du vide mere om vores miljøvenlige kort muligheder?
Så kontakt os på tlf. + 45 63 16 80 80 eller mas@cardcoin.dk