Plastikkort + NFC

FIDO-kort

FIDO, som står for ”Fast Identity Online”, blev udviklet af FIDO Alliance, en åben brancheorganisation, med det formål at ændre standarder for godkendelse eller autentificering ved at reducere verdens over-afhængighed af adgangskoder.

FIDO-godkendelsesstandarder er kendetegnet ved at være mere sikre end adgangskoder, simplere at benytte for forbrugere og lettere at implementere og administrere for tjenesteudbydere.

Hos Cardcoin følger vi den teknologiske udvikling tæt, så vi kan tilbyde vores kunder innovative og sikre produkter eller løsninger. Vi leverer FIDO-autentificering standarder i en plastkortløsning.

Vil du vide mere om vores FIDO-kort?
Så kontakt os på tlf. + 45 63 16 80 80 eller mas@cardcoin.dk

MIFARE®

MIFARE® er varemærket for en serie af RFID-chips med frekvens 13,56 MHz, som ejes og produceres af firmaet NXP Semiconductors, der har hovedsæde i Eindhoven, Holland.

MIFARE® har en lang række anvendelsesmuligheder og er meget udbredt i bl.a. nøglebrikker, kontaktløse chipkort og berøringsfrie smart cards. Disse bliver også nogle gange kaldt NFC enheder.      

Ifølge producenten NXP, er der solgt over 12 milliarder MIFARE® chips samt milliarder af læsere i hele verden.
Læs mere her

SIM-kort

Markedet for mobiltelefoner og smartphones er innovationspræget og nye produktlanceringer forekommer jævnligt. At stille de bedste SIM-kort produkter og services til rådighed for slutbrugeren, er ikke kun højt prioriteret men også hovedudfordringen for mobiltelefon- og smartphone operatører. Af denne grund kræver operatører konstant større fleksibilitet fra kortleverandøren når det kommer til SIM-kort.

Cardcoin leverer SIM-kort i alle formfaktorer som: Fuld størrelse SIM (53.98 X 85.6mm), Mini SIM (15 X 25mm), Micro SIM (12 X 15mm) og Nano SIM (8.8 X 12.3mm). SIM-kortene leveres som et 3-i-1 SIM-kort, der passer til alle mobiltelefoner og tablets.

Dertil tilbyder Cardcoin også SIM-kort løsninger, der indebærer print, kuvertering, forsendelse og distribution af dokumenter.

Hos Cardcoin er vores fokus altid at levere det rigtige produkt, der svarer til kundens behov. Dette opnås med fleksibilitet, konkurrencedygtige priser, fremragende service og kort behandlingstid.

Vil du vide mere om vores SIM-kort produkter og løsninger?
Så kontakt os på tlf. + 45 63 16 80 80 eller mas@cardcoin.dk

NFC produkter til festivaler, koncert og forlystelsesparker

NFC produkter er særdeles velegnede til adgangskontrol, crowd management og cashless betaling på festivaler, til koncerter og i forlystelsesparker. Med et NFC produkt, for eksempel et chip armbånd, laves en alt i en løsning der er nem og bekvem for gæsten, der bare skal ”bippe” chippen og kan så komme videre. Vores løsninger anvendes på en række events, herunder festivaler, i forlystelsesparker, på landslejre og mange andre steder. NFC er nemt og bekvemt og samtidig en særdeles sikker løsning der gør at du undgår svindel og misbrug både hvad angår betaling og hvad angår adgangskontrol til dine events.

Loyalitets og medlemskort

Til trods for udbredelsen af utallige apps der modtage push beskeder, scanne QR koder, indsamle point og holde styr på dine kunders køb og adfærd, så er medlemskortet fortsat det mest effektive værktøj til at rekruttere medlemmer til din kundeklub eller forening.
Når medlemsskabet har betydning for den enkelte kunde eller borger, så får medlemskortet også en meget stor betydning, og dermed opnår du meget høj loyalitet fra dine kunder eller medlemmer.
Loyalitet og medlemskab handler om valg mellem massekommunikaiton via apps og digitale medier i modsætning til reel relationsmarkedsføring hvor kunden eller medlemmet oplever en unik service eller tilbud. For eksempel har Guldkortet til dit foretrukne flyselskab høj betydning da du måske får gratis adgang til lounge, hurtig check ind, hurtig boarding, i modsætning til medlemskortet til kosmetikkæden hvor du efter mange tusinde kroners køb får en vare til en forsvindende lille værdi i gave der slet ikke står mål med dit forbrug.

Gavekort og gavekortindpakning

CardCoin udvikler unikke gavekort, der afspejler din virksomheds identitet. For os er gavekort ikke bare et plastikkort, men en lille del af din virksomhed, som hver kunde tager med sig hjem - og da din virksomhed er unik skal dit gavekort selvfølgelig være det samme!  Vi tilbyder grafisk designede plastikkort af højeste kvalitet med tilhørende indpakning og in-store display, der imødekommer et hvert behov du og dine kunder måtte have. Vores gavekort personliggør den upersonlige gave og skaber en langvarig relation mellem dig og dine kunder. Vi tilbyder et unikt design til enhver anledning, så du kan følge dine kunder igennem hele livet. Med kalenderåret i gavekort kan du være med på gavebordet hver gang, så du opnår den maksimale afsætning. Når først dine ønsker er noteret, varetager vi alt fra produktion til lagerføring og levering, så det eneste du behøver bekymre dig om er bestilling af flere kort! Hos CardCoin er det kun fantasien, der sætter grænser og du er i førersædet!

Grafisk design

Vi har et team af professionelle grafiske designere med mange års erfaring i design af plastikkort, armbånd, tryksager og indpakning. Især design af plastikkort og NFC produkter kræver en special kompetence så det bedst mulige design kan komme til udtryk på den helt rigtige måde i kombinationen af offset tryk, silketryk, hot foil etc.
Vi tilbyder at designe en komplet løsning af kort, indpakning og in store materialer.

 

Lager pluk og pak

Spar tid, penge og få hurtig leveringstid med en pluk og pak løsning fra Cardcoin. Vi opbevarer dine gavekort, medlemskort, armbånd, og indpakning på vores sikre lager, og plukker dagligt og sender til jeres butikker. Vi anbefaler digital integration til jeres on line bestillingssystemer så alt gøres automatisk og giver den lavest mulige udgift.

Vi tilbyder også special pakning og udsendelse af plastikkort, festval armbånd, billetter og certifikater, som vi pakker på lige netop den måde din virksomhed har behov for.