Plastikkort + NFC

NFC produkter til festivaler, koncert og forlystelsesparker

NFC produkter er særdeles velegnede til adgangskontrol, crowd management og cashless betaling på festivaler, til koncerter og i forlystelsesparker. Med et NFC produkt, for eksempel et chip armbånd, laves en alt i en løsning der er nem og bekvem for gæsten, der bare skal ”bippe” chippen og kan så komme videre. Vores løsninger anvendes på en række events, herunder festivaler, i forlystelsesparker, på landslejre og mange andre steder. NFC er nemt og bekvemt og samtidig en særdeles sikker løsning der gør at du undgår svindel og misbrug både hvad angår betaling og hvad angår adgangskontrol til dine events.

Loyalitets og medlemskort

Til trods for udbredelsen af utallige apps der modtage push beskeder, scanne QR koder, indsamle point og holde styr på dine kunders køb og adfærd, så er medlemskortet fortsat det mest effektive værktøj til at rekruttere medlemmer til din kundeklub eller forening.
Når medlemsskabet har betydning for den enkelte kunde eller borger, så får medlemskortet også en meget stor betydning, og dermed opnår du meget høj loyalitet fra dine kunder eller medlemmer.
Loyalitet og medlemskab handler om valg mellem massekommunikaiton via apps og digitale medier i modsætning til reel relationsmarkedsføring hvor kunden eller medlemmet oplever en unik service eller tilbud. For eksempel har Guldkortet til dit foretrukne flyselskab høj betydning da du måske får gratis adgang til lounge, hurtig check ind, hurtig boarding, i modsætning til medlemskortet til kosmetikkæden hvor du efter mange tusinde kroners køb får en vare til en forsvindende lille værdi i gave der slet ikke står mål med dit forbrug.

Gavekort og gavekortindpakning

CardCoin udvikler unikke gavekort, der afspejler din virksomheds identitet. For os er gavekort ikke bare et plastikkort, men en lille del af din virksomhed, som hver kunde tager med sig hjem - og da din virksomhed er unik skal dit gavekort selvfølgelig være det samme!  Vi tilbyder grafisk designede plastikkort af højeste kvalitet med tilhørende indpakning og in-store display, der imødekommer et hvert behov du og dine kunder måtte have. Vores gavekort personliggør den upersonlige gave og skaber en langvarig relation mellem dig og dine kunder. Vi tilbyder et unikt design til enhver anledning, så du kan følge dine kunder igennem hele livet. Med kalenderåret i gavekort kan du være med på gavebordet hver gang, så du opnår den maksimale afsætning. Når først dine ønsker er noteret, varetager vi alt fra produktion til lagerføring og levering, så det eneste du behøver bekymre dig om er bestilling af flere kort! Hos CardCoin er det kun fantasien, der sætter grænser og du er i førersædet!

Grafisk design

Vi har et team af professionelle grafiske designere med mange års erfaring i design af plastikkort, armbånd, tryksager og indpakning. Især design af plastikkort og NFC produkter kræver en special kompetence så det bedst mulige design kan komme til udtryk på den helt rigtige måde i kombinationen af offset tryk, silketryk, hot foil etc.
Vi tilbyder at designe en komplet løsning af kort, indpakning og in store materialer.

 

Lager pluk og pak

Spar tid, penge og få hurtig leveringstid med en pluk og pak løsning fra Cardcoin. Vi opbevarer dine gavekort, medlemskort, armbånd, og indpakning på vores sikre lager, og plukker dagligt og sender til jeres butikker. Vi anbefaler digital integration til jeres on line bestillingssystemer så alt gøres automatisk og giver den lavest mulige udgift.

Vi tilbyder også special pakning og udsendelse af plastikkort, festval armbånd, billetter og certifikater, som vi pakker på lige netop den måde din virksomhed har behov for.