Sikkerhedsprodukter

Miljøvenlige kort

Det store fokus på klimaforandringer, forurening og miljøfarligt affald i naturen betyder, at miljøvenlighed og bæredygtighed er noget, som forbrugerne går mere og mere op i.   

Når det drejer sig om svært-nedbrydeligt affald i naturen, er plastik ofte den store udfordring. Derfor har der i lang tid været fokus på, hvordan forbrugere kan reducere plastikforbruget og -forureningen i hverdagen.

Hos Cardcoin tænker vi på miljøet og derfor følger vi tæt udviklingen. Plastikkort lavet af PVC har længe været produceret og solgt grundet dets unikke egenskaber: PVC er specielt slidstærkt, praktisk og sikkert – og så kan det genanvendes. Desværre sker det, at PVC ikke sorteres korrekt og genanvendes, men i stedet ender i naturen. Læs mere her

ID Supervision

ID Supervision er en identity management software der forbinder alle dine datakilder og databaser i en og samme applikation. Med ID Supervision bliver alle identitetsdata behandlet og distribueret til de relevanter systemer og databaser i en automatisk proces, så man kun skal opdatere sine medarbejderes identitetsdata ét sted og alle andre systemer opdateres automatisk. Dataene kan indeholde foto, underskrift, fingeraftryk, navn, medarbejdernr. osv., Det hele styres fra et intuitivt kontrolpanel i ID Supervision.

Med ID Supervision sparer du penge, tid og manuelt arbejde - og samtidig sikrer du at dine identitetsdata altid er opdateret og korrekte på tværs af systemer.

 

ID Photovision

ID Photovision er en selvbetjent kioskløsning for optagelse af billeder til ID kort, studiekort, intranet og identitetsdatabaser. ID Photovision består af en 17" touch skærm med PC og højopløseligt kamera, der er indbygget i et flot designet vandalsikret aluminiumskabinet.
Med softwaren ID Supervision selfservice har du en automatisk selvbetjent funktion, hvor medarbejdere eller studerende selv tager deres foto til ID kort eller studiekort. Med få tryk på touch skærmen tages billedet og det lagres i en database. Herfra kan billedet direkte distribueres til en kortprinter for udstedelse af et personligt ID kort med billede, ligesom billedet automatisk kan distribueres til virksomhedens intranet.

Typiske anvendelsesområder er: virksomheder, hospitaler, skoler, universiteter, kommuner og regioner.

ID Capturevision

ID Capturevision er en selvbetjent kioskløsning for optagelse af billeder, og indsamling af fingeraftryk til ID kort og adgangskontrolsystemer. ID Capturevision kan ligeledes udbygges med QR kodelæser, stregkodelæser, magnetkortlæser og NFC / RFID læser. ID Capturevision består af en 19" touch skærm med PC, højopløseligt kamera og fingeraftrykslæser, der er indbygget i et flot designet vandalsikret aluminiumskabinet.
Med softwaren ID Supervision selfservice har du en automatisk selvbetjent funktion, hvor medarbejdere selv tager deres foto til ID kort og scanner deres fingeraftryk der lagres i databasen og programmeres på ID kortets RFID chip. Med få tryk på touch skærmen tages billedet og det lagres i en database. Herfra kan billedet direkte distribueres til en kortprinter for udstedelse af et personligt ID kort med billede, ligesom billedet automatisk kan distribueres til virksomhedens intranet.

Typiske anvendelsesområder er: virksomheder og offentlige institutioner hvor der kræves den højeste sikkerhed.

Datacard printere

Cardcoin er distributør for Entrust Datacard på hele Datacards produktprogram af kortprintere og kortproduktionsmaskiner til centrale kortproduktioner. Entrust Datacard har et bredt program af kortprintere til professionelt brug og vi skræddersyer en individuel løsning til den enkelte kunde. Produktprogrammet betstår af printere til både direkte og indirekte (retransfer) print og alle printere kan leveres med magnetkodemodul, RFID chip modul (Mifare, Proximity etc.) kontaktchip, lamineringsmodul og Datacards individuelle hologramløsning - tactile impression. Vi tilbyder naturligvis landsdækkende on site service så du sikres den bedste printkvalitet og højeste oppetid året rundt, ligesom vi tilbyder installation og implementering til dit netværk og databaser. Ved kombination med ID Supervision softwaren og fotoautomaten ID Photovision får du en komplet kortfabrik til automatisk udstedelse af dine ID og studiekort.

ID kort og tilbehør

Vi leverer et komplet program af tilbehør og forbrugsstoffer til din egen produktion af ID kort og studiekort. Her er et udpluk af vores program og du er velkommen til at kontakte os med dit behov, vi leverer alle typer af chipkort, kortholder og farvebånd til kortprintere.

Blanke kort med Mifare chip - Classic, Ultralight, Desfire, Plus
Blanke kort med EM proximity chip
Blanke kort med og uden magnettape
Nøgle ringe og brikker med Mifare eller EM proximity chip
Farvebånd til kortprintere
Kortholdere, etuier, clips, yoyo-er, halssnore